Lidwien van de Ven
+ 316 22502210
info@lidwienvandeven.nl

Value Based Research

Waarden Gedreven

Een goed onderzoek begint met een goed gesprek en eindigt met het presenteren van de onderzoeksresultaten aangevuld met concrete adviezen. Het hele proces is belangrijk. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan.

Tijdens het hele onderzoeksproces staan waarden en behoeften centraal. We hebben een methodiek ontwikkeld, The Chain Of Colour,  die snel en gevalideerd visueel inzicht geeft in behoeften van zorgconsumenten en zorgprofessionals.

Co-creatie

Voor sommigen onderzoeksvragen is de methode van co-creatie zeer geschikt. Verschillende stakeholders komen bij elkaar om gezamelijk een nieuw product te ontwikkelen of een probleem op te lossen. Marketeers, productmanagers, ontwerpers komen samen met consumenten… Klik op de afbeelding om hier meer over te lezen.

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden

The Chain of Colour

The Chain of Colour is een manier van value based research, ofwel kwalitatief onderzoek en maakt het mogelijk om diepgravend inzicht te krijgen in voorkeuren van consumenten, professionals en medewerkers op een snelle, speelse en efficiënte wijze. Door de combinatie van waardebeelden en een denkmodel waarin waardebeelden geclusterd worden is in één oogopslag duidelijk welke behoeften er spelen en waar bedrijven en merken voor staan.

The Chain of Colour App

Download de app, doe de test en kies de waarden die jij belangrijk vindt in het leven. Gebruik deze app-versie van The Chain Of Colour om inzicht te krijgen in je drijfveren. Wij bieden deze zelftest gratis aan.